Hyvän ilman kampaamo

Kaikki parturi-kampaamo palvelut - täysin ilman hajusteita

Hetkenlumo on kiireetön kampaamo, joka käyttää ainoastaan hajusteettomiakotimaisia sekä allergiaystävällisiä Sim Sensitiven tuotteita.

Kaikki käyttämämme tuotteet väreistä muotoilutuotteisiin ovat hajusteettomia. Olemme kampaajina myös itse hajusteettomia.

Muotoilu- ja pesutuotteina käytämme Simin DS-sarjaa, jotka ovat täysin hajusteettomia ja väriaineettomia. Ne sopivat  käyttöön siis koko perheelle.

    Kuva: Sim Sensitive
Kuva: Sim Sensitive

Tuotesarja sopii erityisen hyvin hajusteyliherkkyydestä tai allergioista kärsiville, astmaatikoille sekä kaikille jotka haluavat vähentää ja ennaltaehkäistä omaa kemikaalikuorimitustaan.

DS-sarja on myös yhtä tuotetta lukuunottamatta (heat protection spray) vegaaninen.

Liikkeessämme on käytössä myös ilmanpuhdistin, joka auttaa pitämään kampaamon ilman mahdollisimman vapaana erilaisista tuoksuista.

Huomaathan, että hajusteeton ei ole sama kuin tuoksuton. Vaikka kaikki käyttämämme tuotteet ovat hajusteettomia, on jokaisella tuotteella kuitenkin oma raaka-ainetuoksunsa.

Lisätietoja käyttämistämme tuotteista löydät valmistajan omilta www.sim.fi.


Tervetuloa hyvän ilman kampaamoon!

Terveisin Iina ja Saara


Hyvän ilman kampaamo-Ideologia

Hyvän ilman kampaamo® on hajusteeton kampaamo, jossa työskentelyolosuhteiden puhtauteen ja turvallisuusnäkökohtiin kiinnitetään erityistä huomiota. Hyvän ilman kampaamo® -liikkeissä käytetään teknisissä töissä Sim Sensitive -tuotteita, jonka takia voimme taata kampaamoon raikkaamman hengitysilman ja ympäristön, jossa herkistävien ainesosien kuormittavuus on normaalia vähäisempää.

Käytämme apuna tietoa, tutkimusta, innovaatioita ja teknologiaa luodaksemme erilaisen ja erinomaisen salonkiympäristön, jossa hajusteeton ideologia sekä työterveysnäkökohdat kulkevat käsi kädessä korkealaatuisen tuotevalikoiman kanssa.

Teksti: Sim Sensitive 

Ainesosat

Hyvän ilman kampaamo® -konsepti toimii vahvasti terveysnäkökohdat huomioivan kampaamoympäristön asialla. Haluamme muuttaa käsityksiä perinteisestä kampaamosta, jonka ilma on pullollaan tuoksuja, hajusteita ja kemiallisia höyryjä. Tarjoamme hajusteettomien ja turvallisten, ammattitason hiustenhoitotuotteiden lisäksi myös konkreettisia salonkiratkaisuja, joilla varmistetaan paras mahdollinen kampaamokokemus sekä hiusmuotoilijalle että hänen asiakkaalleen.

Sim Sensitive hoito- ja muotoilutuotesarjat, kuten DS ja System 4 sekä täydellinen valikoima teknisiä tuotteita, kuten SensiDO, ovat täysin hajusteettomia. Käyttämällä näitä tuotteita varmistat samanaikaisesti asiakkaillesi laadukkaan lopputuloksen ohella myös paremman ja puhtaamman työympäristön.

Teksti: Sim Sensitive

Lisätietoa Hyvän ilman kampaamo-konseptista löydät www.hyvanilmankampaamo.fi/